+31(0)184-632456 info@rotterdamsteelworks.nl

Over ons

Rotterdam Steel Works is een staalsnijbedrijf met twee plasma- en twee autogeensnijmachines. Tevens kunnen wij u tegen een concurrerende prijs Laser- en Watersnijden aanbieden. Ons staalsnijbedrijf staat bekend om de snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding en korte lijnen. We spelen uw opdracht direct door naar onze autocad-tekenaar en schakelen snel met de werkvloer. Zo krijgt u de kwaliteit die u verwacht, binnen de termijn die is afgesproken. Wilt u meer weten over de producten die wij leveren en van Rotterdam Steel Works uw ijzersterke partner maken? Neem dan contact met ons op.

Gerard de Kaper

Gerard de Kaper

Algemeen directeur/eigenaar

Gerard de Kaper werkt al vanaf 1991 in de snijbranche. Hij is begonnen als tekenaar en hielp mee in de productie. Hierdoor weet hij alles van staalsoorten en hun specifieke eigenschappen.
Mohamed Chahchouhi

Mohamed Chahchouhi

Werkvoorbereiding

Mohamed Chahchouhi is onze werkvoorbereider en al vanaf 2001 een collega van Gerard. Hij vertaalt uw vraag naar de productie, zodat uw order volgens uw specificaties verzonden wordt.
Battal Ozturk

Battal Ozturk

Chef werkplaats

Battal Ozturk is onze meewerkend voorman. Sinds de start van het bedrijf is hij werkzaam bij RSW. Hij zorgt dat wat u vraagt geleverd wordt, hij is de spil tussen alle afdelingen.